SandaloForest - Principal
Informació general Treballs i activitats relacionades amb els arbres ornamentals. Altres tasques en espais urbans i terrenys urbanitzables Actuacions en el medi natural, formació ambiental, suport a la investigació i ecologia domèstica d’informes i diagnosis urbanístiques, de medi ambient i mobilitat . Suport a la gestió forestal Contacta amb SandaloForest
     
 

L'Empresa

Dedicats a la gestió del paisatge i el medi ambient, a Sàndalo Forest treballem dins els àmbits de l’arboricultura i, més àmpliament, del territori.

Ens encarreguem del manteniment dels arbres ornamentals, treballant amb les tècniques més novedoses i a partir dels coneixements més actuals sobre aquests éssers vius tan especials. També realitzem altres treballs relacionats: manteniment de tanques vegetals en alçada, activitats forestals, assessorament i diagnosis, sortides i tallers per conèixer els nostres arbres…

Més enllà de l’arboricultura, a Sàndalo Forest també redactem informes tècnics ambientals i de mobilitat, necessaris per a les execucions de la planificació urbanística. Igualment, preparem i executem activitats de formació mediambiental i assessorem a particulars sobre aspectes relacionats amb l’ecologia domèstica.

I tot això gràcies a un equip jove i multidisciplinar, el qual es troba al servei de particulars, administracions públiques i per a tots aquells espais i instal·lacions amb zones verdes (càmpings, centres educatius, instal·lacions esportives...) que puguin necessitar dels nostres serveis.

Alguns dels treballs realitzats fins ara

Podes de manteniment al Parc de Vallparadís (Terrassa). En col·laboració amb Stachys S.A.

Ordenacions i Inventaris Forestals. Diferents Forests del Pallars Sobirà. Amb Aixartà i Boscània.

Taller divulgatiu sobre arboricultura i noves tècniques de poda (Vacarisses). Organitzat per Necqua i  l’àrea de medi ambient de l’ajuntament de Vacarisses.

Mestratge dels mòduls de sensibilització ambiental als cursos de formació ocupacional, Vapor LLonch (Sabadell).

Suport a la localització i treball de camp per a nova publicació sobre els arbres de Sabadell (Sabadell). Col.laboració amb Andreu González, de Boscània.

Redacció dels Informes sobre mobilitat generada (EAMG) als municipis de la Seu d’Urgell (Alt Urgell) i Tremp (Pallars Jussà). Informe de Sostenibilitat Ambiental per al municipi de Montferrer i Castellbò (Alt Urgell). Tots tres amb Necqua.

Tasques de suport professional al projecte Boscos de Muntanya, edició 2008. Pallars Sobirà.

 

Sandalo Forest

Utilitza tan sols materials homologats i treballa amb les últimes tecnologies per a garantir resultats satisfactoris. Disposem d’Assegurança de responsabilitat civil.

És membre de

  Grimpacat   Plataforma pel Transport Públic  
         

I Col·labora amb

  Projecte Boscos de Muntanya   Necqua, ambient i territori  
 
     
  e-mail: sandalo@sandaloforest.net
tel: 616152937
Recomanar a un amic Dissenyat per:
WebAsequible.com - Diseño web y comunicación
 
 
SandaloForest - Principal